KONAČNO SMO DOČEKALI: Objavljen prvi sastav Barcelone za narednu sezonu, Pjanić tik uz Messija… (FOTO)

Barcelonu je nedavno preuzeo nizozemski stručnjak Ronald Koeman. On je odlučio da uvede određene promjene unutar ekipe, koja, međutim, neće doživjeti velike promjene u svom sastavu.

  • Sport

  • 10. Sep. 2020  10. Sep. 2020

  • 0

Očekuje se dolazak nekoliko novih igrača, prije svega Memphisa Depayja, ali uglavnom će Koeman moći da računa na nogometaše koji su tu odavno.

"Marca" je objavila potencijalni prvi sastav Barcelone za narednu sezonu. Miralem Pjanić bi trebao imati bitnu ulogu u veznom redu s Frenkiejem de Jongom, a vidljivo je da bi ovaj tim mogao biti itekako ofanzivan.

alt

Ansu Fati i Ousmane Dembele (ili neko drugi) bili bi na krilnim pozicijama, Lionel Messi bi imao potpunu slobodu u igri, dok bi, umjesto Luisa Suareza, kao centralni napadač mogao igrati Antoine Griezmann.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...