NI ŽELJKO JOJ NIJE MOGAO POMOĆI: Kolege progovorile, procurili razlozi otkaza Jovani Joksimović na Prvoj TV…

Oodlazak Joksimovićeve supruge Jovane nije iznenadio njezine saradnike kao što je publiku.

  • Estrada

  • 20. Sep. 2020  21. Sep. 2020

  • 0

Jovana je, tvrde, sve češće kasnila u emisiju, prema kolegama bila arogantna, a svađe su postale sve učestalije.

Jovana Joksimović (39) i Srđan Predojević (49) najpoznatiji su voditeljski par u Srbiji, prekinuli su saradnju s Prvom srpskom televizijom, prenose srbijanski mediji. Na toj tv kući vodili su popularni jutarnji program. 

No kako saznaje Blic, nije odlazak Joksimovićeve supruge Jovane iznenadio i njezine saradnike. Kako je ispričao izvor tog medija, navodno su već neko vrijeme vladale tenzije između voditelja i produkcije, a to se posljedično odrazilo i na sam program.

Joksimović je, tvrde, sve češće kasnila u emisiju, prema kolegama bila arogantna, a svađe su postale sve učestalije. Smetalo je to i Srđanu pa su nakratko pronašli kompromis. Jedan dan jutarnji program vodio je on, a drugi ona.

Uprava televizije je tražila da ubuduće Filip Čukanović vodi emisiju petkom, s čime se Jovana i Srđan nisu složili te su zatražili otpremninu. Uprava se tome usprotivila pa je televizijski dvojac dao otkaz, prenose tamošnji mediji. Nagađa se da bi Joksimović mogla preći na televiziju K1, čiji je većinski vlasnik s udjelom od 80 posto Jovanin suprug Željko Joksimović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...