DŽEKI PROPAO JOŠ JEDAN POSAO: Atletico Madrid doveo napadača iz redova ljutih rivala, iznos odštete je posebna priča...

Prema navodima španskih medija, transfer iskusnog napadača u redove velikog rivala je dogovoren i sve bi trebalo veoma brzo biti zvanično potvrđeno.

  • Sport

  • 23. Sep. 2020  23. Sep. 2020

  • 0

Luis Suarez ubrzo će postati novi fudbaler Atletico Madrida.

Prema navodima španskih medija, transfer iskusnog napadača u redove velikog rivala je dogovoren i sve bi trebalo veoma brzo biti zvanično potvrđeno.

Suarez je već dogovorio sve uslove sa madridskim timom. Barcelona je pravila mali problem, jer nije željela da Urugvajac ode potpuno besplatno, ali i to se na kraju riješilo. 

Katalonci će dobiti oko četiri miliona eura od Atletica, i to kroz razne bonuse. Suarez je slobodan da ide u Madrid i sve će se potvrditi veoma brzo.

Urugvajski napadač Barcelonu napušta nakon šest godina i 283 odigrana meča. Zabio je 198 golova i osvojio je apsolutno sve što je mogao.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...