KAKVA VARALICA: Lagao ženi da je zaražen koronom pa pobjegao s ljubavnicom, a onda su ga uhvatili na djelu…

Dvadesetosmogodišnji oženjeni muškarac iz Indije nedavno je završio u brojnim medijima nakon što je lagao svojoj porodici o zarazi koronavirusom, koju je iskoristio kao izgovor za bijeg sa svojom ljubavnicom.

  • Šareni svijet

  • 25. Sep. 2020  25. Sep. 2020

  • 0

Manish Mishra iz Navi Mumbaija nazvao je 24. jula svoju suprugu i rekao joj da je pozitivan na Covid-19 te da više ne želi živjeti. Zatim je isključio telefon, što je izazvalo paniku njegove porodice. Nakon što je primila bizaran poziv, njegova supruga pozvala je brata u pomoć, a on joj je savjetovao da ga prijavi policiji kao nestalu osobu.

Istraga koja je uslijedila, pokazala je da je 28-godišnji nadzornik, zapravo, iskoristio bolest kao izgovor da napusti porodicu i pobjegne s ljubavnicom, prenosi "Oddity Centra"l.

"Moj test na koronavirus pokazao se pozitivnim, ne mogu više živjeti", rekao je uplakani Manish supruzi tokom posljednjeg telefonskog poziva, ali policija je provjerila sve laboratorije u blizini posljednjeg mjesta na kojem je viđen i ispostavilo se kako niko pod imenom Manish Mishra nije testiran.

Zatim su se javili kod njegovog poslodavca, logističke firme i saznali da je nedavno otpušten zbog sudjelovanja u pokušaju prevare. Napokon, nakon razgovora s nekima od njegovih prijatelja, saznali su da je imao aferu.

"Na temelju posljednjeg mjesta na kojem se nalazio njegov mobitel u Airoliju, pregledali smo sve snimke nadzornih kamera s tog područja i zatekli ga kako ulazi u automobil", rekao je Sanjeev Dhumal, viši inspektor policije Vashi. "Pratili smo ga sve do Ratnagirija. U međuvremenu smo također neprestano ispitivali njegove prijatelje i obitelj. Saznali smo da ima vanbračnu vezu."

Policija je dodala kako su otkrili da je otpušten zbog finansijske prevare. Osim toga, nekoliko godina imao je aferu i htio se riješiti žene i kćeri. "Zbog toga je isplanirao svoju bolest i samoubistvo", dodao je Dhumal.

Policija je napokon pronašla Mishru u gradu Indore, gdje je navodno živio sa svojom ljubavnicom, nadajući se da ga je porodica otpisala kao mrtvog. No prije 10-ak dana odveden je natrag u Navi Mumbai, gdje je ponovo ujedinjen sa svojom familijom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...