OVO JE STAN STRAVE I UŽASA: U njemu je muškarac danima jeo meso mrtvog oca (FOTO)

Kada su policajci ušli u stan, pokojnikovog sina, koji se, inače, krio, zatekli su u zapuštenom stanju, a djelovao je i, kako kažu, izgubljeno.

  • Hronika

  • 03. Okt. 2020  03. Okt. 2020

  • 0

Vijest da je muškarac sedam dan jeo meso mrtvog oca u njihovom porodičnom stanu u Glogonjskom Ritu šokirala je Srbiju.

Beogradska policija jučer je, naime, nakon prijave stanara, našla raskomadan leš muškarca u stanu u Glogonjskom Ritu kraj Beograda.

imageJelena Ivić

Kako se saznaje, komšije su nekoliko dana pokušavale da stupe u kontakt sa preminulim muškarcem, jer se zgradom širio nesnosan smrad koji je dopirao iz tog stana, piše Kurir.rs.

Kada su policajci ušli u stan, pokojnikovog sina, koji se, inače, krio, zatekli su u zapuštenom stanju, a djelovao je i, kako kažu, izgubljeno.

imageJelena Ivić

Ubrzo se saznalo da je muškarac psihički bolestan pa, otkako je otac umro, nije imao šta da jede i preživio je hraneći se očevim mesom.

Hitno je prebačen u Infektivnu kliniku, gdje će biti urađeni svi potrebni testovi.

Tijelo pokojnika poslano je u Institut za sudsku medicinu, gdje će biti utvrđen tačan uzrok smrti, piše "Kurir".

imageJelena Ivić

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...