ORAO PAO: Otkazali letove, zatvorili ured i otpustili sve radnike. Jedna od najvećih aviokompanija iznenada napustila Zagreb...

Iznenadna odluka čelnika čuvenog avioprijevoznika iznenadila susjede.

  • Regija

  • 04. Okt. 2020  

  • 1

Emirates je zatvorio ured na zagrebačkom aerodromu.

Emirates, velika aviokompanija sa sjedištem u Dubaiju, otkazala je liniju Dubai – Zagreb za cijelu 2021. godinu, doznaje Croatian Aviation.

Planirali su letjeti na liniji Dubai – Zagreb u ljetnom redu letenja, no zbog pandemije početak letova na ovoj liniji prvo je odgađan, a zatim je u potpunosti otkazan za ovu godinu.

Pored toga što su otkazali sve letove za Zagreb za iduću godinu, Emirates je zatvorio ured na zagrebačkom aerodromu i otpustio sve radnike.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...