VANREDNO U SEMBERIJI: Hitan sastanak Kriznog štaba u Bijeljini zbog povećanja broja novozaraženih...

Stanje je alarmantno.

  • Hronika

  • 20. Okt. 2020  20. Okt. 2020

  • 0

Zbog naglog povećanja broja novozaraženih u Bijeljini, više od 50 posto ukupno testiranih u protekla 24 sata, zaposleni Bolnice “Sveti vračevi” pozivaju nadležne institucije da striktno preduzmu sve mjere kako bi se zaustavilo daljnje progresivno širenje zaraze koronavirusom i apeluju na građane da maksimalno poštuju propisane i preporučene mjere zaštite, saopćeno je jutros.

Zbog naglog pogoršanja epidemiološke situacije, Bolnica “Sveti vračevi” danas će održati hitan sastanak Kriznog štaba i sastanak stručnog kolegija te javnost naknadno obavijestiti o daljnjima aktivnostima, navodi se u saopćenju koje potpisuje dr. Zlatko Maksimović, v. d. direktora bolnice. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...