NA POMOLU JE NOVA TRANSFER-BOMBA: Hoće li Alen Halilović napraviti izdaju koja se ne prašta!?

Igrao je još za Sporting, HSV, Las Palmas, Milan, Standard i Heerenveen, ali se apsolutno nigdje nije snašao.

  • Sport

  • 29. Okt. 2020  29. Okt. 2020

  • 0

Ovaj 24-godišnjak nedavno je raskinuo saradnju sa Milanom i još je bez kluba. Povezivao se s nekoliko ekipa, ali niko ga još nije angažovao.

Prema informacijama koje ima Index.hr, Alen Halilović je ponuđen ekipi Hajduka. Navodno je više agenata kontaktiralo splitski klub i ponuđen im je Halilović.

Ako se desi ovaj potpis, to bi za navijače Dinama bila izdaja koja se ne oprašta. Halilović je prošao sve omladinske selekcije kluba, igrao je za seniorski tim i sigurno da mu potpis za Hajduk u Zagrebu ne bi zaboravili.

Međutim, opcija za Halilovića očigledno nema previše. Hajduk je za sada izgledna i vidjet ćemo hoće li talentovani fudbaler krenuti ispočetka u HNL-u.

Podsjetimo, Halilović je nakon Dinama bio član Barcelone. Na Camp Nouu se nije naigrao pa su uslijedile brojne posudbe.

Igrao je još za Sporting, HSV, Las Palmas, Milan, Standard i Heerenveen, ali se apsolutno nigdje nije snašao.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...