"LEGITIMNI" OPET U CENTRU SKANDALA: Dragan Čović u Livnu ponovo napravio istu stvar, hoće li reagirati Čerkez i nadležni organi!? (FOTO)

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović jučer je u Livnu prisustvovao svečanosti otvaranja nove zgrade Glazbene škole u Livnu.

  • Politika

  • 11. Nov. 2020  11. Nov. 2020

  • 1

Svečanost otvorenja upriličena je na platou ispred nove zgrade Glazbene škole u ulici Župana Želimira. Svečanosti su, uz Čovića, prisustvovali i predsjednik Vlade Livanjskog kantona Ivan Jozić, gradonačelnik Livna Luka Čelan i konzul Republike Hrvatske u Livnu Tomislav Vrdoljak.

I ne bi na tom skupu predizbornog karaktera bilo ništa sporno da Dragan Čović, skupa sa svojom svitom, nije ponovno prekršio propisane epidemiološke mjere.

Foto: HDZ BiH

Lider HDZ-a BiH, kao što možete vidjeti na fotografijama, ponovo nije nosio masku ni održavao fizičku distancu ni na otvorenom, ali ni u zatvorenom prostoru.

Ostaje da vidimo hoće li nadležni organi konačno reagirati.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...