TEGELTIJIN HIT-TVIT: Milan Tegeltija se od Džeja Ramadanovskog oprostio njegovim hitom znakovitog naslova "Upalite za mnom sveće"...

Vijest o smrt popularnog pjevača Džeja Ramadanovskog velikom se brzinom proširila po cijeloj regiji u kojoj je on imao širok krug slušatelja i obožavatelja. Od Džeja se opraštaju ljudi koje je godinama uveseljavao i rastuživao. Jedan od takvih je i Milan Tegeltija, predsjednik Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća, koji se i sam u slobodno vrijeme bavi muzikom, svirajući harmoniku.

  • Mini market

  • 06. Dec. 2020  06. Dec. 2020

  • 0

Na svom Twiter profilu Tegeltija je napisao: "Danas je preminuo moj omiljeni pjevač narodne muzike, čije će pjesme, posebno balade, zauvijek biti slušane kao muzički dijamanti narodne muzike i razgaljivati dušu svim ljudima koji je imaju. Neka ti je večni mir i spokoj, hvala ti na svakoj tvojoj pjesmi".

Uz oproštaj sa popularnim pjevačem, predsjednik VSTV-a je "zakačio" i video prilog: Džejev stari hit "Upalite za mnom sveće". 

Uzimajući u obzir probleme sa kojima se posljednjih dana suočava Tegelija, izbor njemu omiljene Džejeve pjesme, moglo bi se reći, bio je pun pugodak!

(SB, Twiter)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...