UBRZANI RAST I SARADNJA: "ASA osiguranje" i "Central osiguranje" potpisali ugovor o strateškom partnerstvu

Trenutno su u toku aktivnosti radi ispunjavanja svih propisanih zakonskih i regulatornih procedura. 

  • Ekonomija

  • 11. Dec. 2020  11. Dec. 2020

  • 0

"ASA osiguranje" i "Central osiguranje" potpisali su ugovor o strateškom partnerstvu radi daljnjeg razvoja i rasta domaćeg sektora osiguranja.

Zajedničkim partnerstvom ova dva brzorastuća bosanskohercegovačka osiguravajuća društva učinjen je značajan iskorak u procesu konsolidacije i jačanja ovog sektora, što će rezultirati liderskom pozicijom na tržištu osiguranja. "ASA osiguranje" i "Central osiguranje" doživjeli su proteklih godina uspješan rast, a zajedničkim djelovanjem ovaj trend će samo biti ubrzan.

Buduće poslovanje oba društva bit će usmjereno na daljnji razvoj, inovacije i digitalna rješenja prilagođena potrebama tržišta. Trenutno su u toku aktivnosti radi ispunjavanja svih propisanih zakonskih i regulatornih procedura. Ovim strateškim korakom oba društva nastavljaju aktivnosti na konsolidaciji sektora osiguranja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...