NOVA AKVIZICIJA HASTOROVE KOMPANIJE: Višemilionska investicija "ASA osiguranja" u Zenici…

"ASA osiguranje" akviziralo je novi poslovni objekt u Zenici. Radi se o višemilionskoj investiciji u zemljište i nekretnine na površini od više od 2.000 kvadratnih metara, gdje će biti smješten savremeni tehnički pregled te sjedište podružnice u Zenici, uz punu uslugu osiguranja i registracije vozila.

  • Ekonomija

  • 24. Jul. 2020  24. Jul. 2020

  • 0

"'ASA osiguranje', kao domaće osiguravajuće društvo, pokazalo je u više navrata opredijeljenost za razvoj i jačanje domaće privrede. Uprkos krizi izazvanoj pandemijom Covida-19, niti u jednom momentu nismo stali s ulaganjem i planovima za širenje poslovanja. Naprotiv, svjesni smo da samo jake domaće kompanije mogu pomoći u prevazilaženju trenutnih izazova i zadržavanju radnih mjesta. Kroz nove akvizicije, poput ove u Zenici, još jednom smo potvrdili lidersku poziciju domaćeg brenda, koji svojim klijentima nudi sigurnost, brzinu i kvalitet u pružanju usluge“, izjavio je predsjednik Uprave "ASA osiguranja" Feđa Morankić.

On je dodao kako "ASA osiguranje" na ovaj način ide korak dalje u jačanju usluge i konkurentske pozicije na prostoru grada Zenica i Zeničko-dobojskog kantona.

Nova zgrada

Početak rada planiran je u septembru ove godine, dok će do kraja godine biti izgrađena potpuno nova zgrada sa svom pratećom opremom koja prati vrhunske standarde u ovoj oblasti, a čime će investicija biti realizirana u punom kapacitetu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...