OZBILJAN UDARAC ZA BALKANSKI KARTEL: Privedena žena bliska kralju kokaina, kojeg svi zovu Tito

U specijalnoj akciji privedeno je pet osoba.

  • Hronika

  • 18. Dec. 2020  18. Dec. 2020

  • 0

Policija u Peruu zadala je ozbiljan udarac narkokartelu u kojem glavnu riječ vode ljudi sa prostora Balkana, među kojima su “evropski Eskobar”, poznatiji kao Tito, ali i Zoran Jakšić, koji je nedavno pokušao da pobjegne iz tamošnjeg zatvora.

U specijalnoj akciji,privedeno je pet osoba, a među uhapšenima je Đanina Kazorla Rejes, supruga Jakšićevog bliskog saradnika Fernanda de Olazabala, piše "El Comercio".

Đanina je uhapšena 14. decembra u svojoj vili, dok je još bila u pidžami. Iako su mediji u prvi mah prenijeli da je pala ljubav ozloglašenog peruanskog narkobosa koji je povezan s balkanskim kartelom i čuvenim kraljem kokaina kojeg svi zovu Tito, ispostavilo se da je ova gospođa, također, visoko kotirana u tim kriminalnim krugovima.

Vjeruje se da je ona zadužena za finansije te da je njenim hapšenjem zadat ozbiljan udarac narkomafiji koja krijumčari tone kokaina u Evropu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...