PREKINUTA SJEDNICA IO-a NSBiH: Šta se događalo iza zatvorenih vrata?

Sjednici nije prisustvovao predsjednik Nogometnog saveza BiH Elvedin Begić.

  • Sport

  • 04. Jan. 2021  04. Jan. 2021

  • 0

Sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine prekinuta je manje od sat vremena poslije njenog početka, nakon što se nije mogao postići dogovor o izboru novog selektora. 

Kako je naš portal dobio informacije, aktuelni prijedlozi za selektora nisu dobili podršku svih strana, što je, prema Statutu NS Bosne i Hercegovine, sada potrebno, a istovremeno uspjeli smo saznati da su predstavnici NSBiH stavili veto na izbor novog selektora pozivajući se na nacionalni interes. 

Sjednici nije prisustvovao predsjednik NSBiH Elvedin Begić, iako se očekivalo da će biti na sjednici koja se održava po ovako važnom pitanju, ključnom za budućnost nogometne reprezentacije BiH, piše "Oslobođenje".

Šta će dalje biti, ostaje nam samo da čekamo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...