TRANSFER KARIJERE NA POMOLU: Veliki italijanski klub zainteresovan za našeg reprezentativca

Bh. napadač Kenan Kodro (27) ne dobija previše prostora za igru u ekipi Athletic Bilbaa. Ove sezone je nastupio samo u tri utakmice. Odigrao je 41 minutu i zabio je jedan gol i teško da će se u narednom periodu išta promijeniti kada je on u pitanju.

  • Sport

  • 08. Jan. 2021  09. Jan. 2021

  • 0

Međutim, vrlo je moguće da će ovog januara Kodro napraviti transfer karijere. Athletic je zainteresovan za povratak Fernandea Llorentea, a ako se to desi Kodro će napustiti klub.

Karijeru bi 27-godišnji napadač mogao nastaviti u Italiji. Baskijski mediji tvrde da je Fiorentina zainteresovana za bh. napadača.

Trener Cesare Prandelli navodno bi volio vidjeti Kodru u svojim redovima. Smatra ga za igrača koji može pomoći timu i bit će vrlo interesantno vidjeti hoće li bh. napadač završiti u Firenci.

Kodro je karijeru počeo u Real Sociedadu, a igrao je još za Osasunu, Mainz, Grasshoppers, Copenhagen, a član Athletic Bilbaa je od 2019. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...