TURCI OBJAVILI DA HASIĆ ŽELI IGRATI ZA NJIH: Oglasio se i Zvjezdan Misimović i rekao da su sve to…

Mladi bh. reprezentativac Ajdin Hasić u posljednje vrijeme igra odlično u dresu Bešiktaša te je uspio postići dva gola u prethodne dvije utakmice.

  • Sport

  • 09. Jan. 2021  09. Jan. 2021

  • 0

Hasić uglavnom šansu dobije u finišu utakmice, ali je to u prethodne dvije utakmice itekako iskoristio te je uspio postići dva gola. Iako se špekuliše da bi mogao na posudbu, čini se da je ostanak izglednija opcija.

No, naš mladi fudbaler ponovo je u centru pažnje, jer se u pojedinim medijima pojavila informacija da je on, navodno, izjavio da bi volio zaigrati za reprezentaciju Turske ukoliko mu to dozvole.

"Volio bih igrati za tursku reprezentaciju. Bosna i Hercegovina to možda neće dopustiti, međutim dao bih sve od sebe ako bih zaigrao u dresu sa mjesecom i zvijezdom. Ako bi, naravno, došla ponuda", izjava je koju su prenijeli mediji u Turskoj.

I sam bh. fudbaler je putem Instagrama na jedostavan način sve to demantovao, a sada se oglasio i Zvjezdan Misimović, kojeg su mnogi navijači počeli prozivati i ispitivati oko navodne izjave koju je Hasić dao.

Misimović je poručio da su sve to lažne informacije i da je Hasić uvijek bio i bit će "Zmaj", piše Sportsport.ba.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...