A, SADA, RASPLET: Džeko i Fonseca - oči u oči, oduzimanje kapitenske trake je tek početak, šta će biti s najboljim bh. nogometašem!?

Edin Džeko i Paulo Fonseca danas će obaviti razgovor u klupskim prostorijama.

  • Sport

  • 03. Feb. 2021  03. Feb. 2021

  • 0

Bosanskohercegovački napadač pojavio se jučer na treningu nakon desetak dana pauze zbog problema s trenerom i brojnih priča o njegovom odlasku.

Prvi sastanak oči u oči bit će održan danas. Džeko i Fonseca obavit će razgovor koji bi mogao značajno utjecati na ostatak sezone za bh. fudbalera.

Džeko i Fonseca imali su tokom cijele polusezone određenih problema. Još na početku sezone Edin je kritikovao postavku igre, i to ga je dovelo u nemilost trenera.

Bio je potom Džeko na korak od transfera u Juventus. Ipak, nakon što je posao sa "Starom damom" propao, stvari su se malo smirile, sve do januara i utakmice protiv Spezije i novog sukoba koji je izbio.

Fonseca nije želio više trpjeti kritike kapitena. Izbacio je Džeku iz ekipe, ponovo je klub bio blizu da ga se riješi, ali je posao ponovo propao.

Edin se jučer ipak pojavio na treningu, vraćen je u tim, a registrovan je i za Evropsku ligu i čini se kako će Fonseca na njega ipak računati u ostatku sezone.

Nakon jutarnjeg sastanka Džeke i Fonsece, u 15:30 sati bit će održana pres-konferencija na kojoj će o svemu što se dešavalo govoriti generalni menadžer Tiago Pinto.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...