BOLNA OSVETA TRENERA ROME: Edin Džeko je ostao bez kapitenske trake, a sada je saznao još goru vijest...

Nakon međusobnog sukoba koji je rezultirao izbacivanjem bh. napadača iz tima na desetak dana i oduzimanjem kapitenske trake, Džeko je prvo vraćen na trening, a zatim je održao sastanak s trenerom.

  • Sport

  • 04. Feb. 2021  04. Feb. 2021

  • 0

Sve je organizovao generalni menadžer Tiago Pinto. On je želio da se sve riješi za dobro tima i na kraju je tako i bilo. Sastanak je bio veoma pozitivan za sve strane, ali je Fonseca ostao pri zahtjevu da Edin Džeko više ne bude kapiten.

"U porodici uvijek postoje određeni problemi, ali kada se riješe ti problemi, ona bude još snažnija. Radit ćemo zajedno u interesu Rome, što je najvažnije", rekao je Pinto.

Fonseca je Džeku vratio u tim pred naredne akcije. Prijavljen je jučer za utakmice Evropske lige i putovat će s ekipom u Torino na meč protiv Juventusa, koji se igra u subotu.

Ipak, prema svemu sudeći, on neće početi utakmicu. Trener Rome, prema informacijama s Apenina, započet će meč protiv italijanskog prvaka s Borjom Mayoralom kao prvim napadačem, a Edin će svoju šansu čekati na klupi.

Džeko je ove sezone nastupio u ukupno 20 utakmica i ima učinak od osam golova i dvije asistencije, ali bi barem u narednom periodu mogao biti druga napadačka opcija rimskog kluba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...