KO JE KOGA POKUŠAO LIKVIDIRATI: Nakon pucnjave u Sarajevu, uhapšen reper Buba Corelli, skupa s njim slobode je lišen i njegov...

Motivi za okršaj još se utvrđuju, a više informacija bit će poznato nakon što se MUP KS zvanično oglasi o slučaju.

  • Društvo

  • 16. Feb. 2021  16. Feb. 2021

  • 1

Poznati reper Buba Corelli, pravog imena Amar Hodžić, uhapšen je nakon jučerašnje pucnjave u Sarajevu.

Osim Corellija, neposredno nakon pucnjave priveden je i njegov rođak Omar Curić.

Buba Corelli, nakon što se pročulo da je viđen na mjestu događaja, sinoć je za medije kazao kako je "bio u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu".

Nakon toga, oko 23 sata sinoć, policija ga je pronašla i uhapsila.

Kako je potvrđeno iz MUP-a KS, reper je uhapšen sinoć u 22:45 sati u Ljubljanskoj ulici, a Omar Curić je uhapšen u 16 sati u ulici Dr. Silve Rizvanbegović u naselju Stup. Curić je kod sebe imao dva pištolja, koja je odbacio prije hapšenja.

Iz MUP-a je jučer neposredno nakon incidenta rečeno da je pucnjavi prethodila masovna tuča.

Iz MUP-a KS potvrdili su da osobe koje su zadobile povrede, nisu ranjene iz vatrenog oružja, već se radi o povredama zadobijenim u tuči.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...