POPULARNU PJEVAČICU IŠAMARALI ISPRED KLUBA: Napadača dobro POZNAJE, šok detalji incidenta - rekli joj da je ovo POSLJEDNJE UPOZORENJE

Slovenačka zvijezda je pred izlazak na binu izvedena napolje kako bi porazgovarala s ljudima koji su je čekali da bi riješili probleme koje imaju odranije.

  • Estrada

  • 01. Mar. 2024  

  • 2

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, išamarana je prije izjvesnog perioda ispred jednog popularnog kluba u Austriji, gdje je trebalo da održi nastup, piše Kurir.

Kako je Kurir saznao od dobro obaviještenog izvora s lica mjesta, koji je i prisustvovao incidentu, slovenačka zvijezda je tada pred izlazak na binu izvedena napolje kako bi porazgovarala s ljudima koji su je čekali da bi riješili probleme koje imaju odranije.

alt

"Senidah je došla na vrijeme i sjela u bekstejdž. Ništa nije ukazivalo na to da će se te noći desiti skandal. Možda pola sata prije nego što je trebalo da počne da pjeva, do ulaza u klub je došao jedan luksuzni automobil s bosanskim tablicama. Jedan čovjek iz tog auta je otišao do ulaza u bekstejdž i pozvao je da odmah izađe. Ona je to uradila i rekla ostalima da se vraća brzo, čim završi razgovor. Kad je izašla, taj čovjek ju je ošamario. Senidah se toliko zbunila da nije mogla ni da reaguje. Počeo je da viče na nju da se pravi mnogo pametna i da dobro zna da ima zabranu da pjeva. Pokušavala je nešto da mu objasni, ali nije mogla da dođe do riječi. Dva, tri puta ju je baš jako išamarao. Taj lik joj je rekao da joj je ovo posljednje upozorenje i da odmah ode da kaže gazdama kluba, koji su s naših prostora, da neće moći da pjeva to veče i da joj nije dobro. To je i uradila, a zatim je preplašena s njim otišla u auto", istakao je sagovornik Kurira svojevremeno, a zatim nam je objasnio da je pjevačica poslije nekoliko dana kontaktirala s ljudima iz kluba i vratila im kaparu, ali i zbog čega je u stvari i nastao problem:

alt

"Senidah je bez znanja tih ljudi na svoju ruku ugovorila taj nastup u Austriji. Oni su saznali za to i odmah su napravili haos. Austrija je puna naših ljudi, svi su povezani i teško da bilo šta tu može da se sakrije. Mnogi od njih žive u ovoj zemlji i dovoljan je samo poziv da neko dođe i na svoj način riješi problem. Pošto je dio novca uzela unaprijed, poslije nekoliko dana je vratila novac i još jednom se izvinila zbog toga što su zbog nje doživjeli neprijatnost kod gostiju koji su to veče došli da je slušaju. Obećala je i da će prvom prilikom opet doći u taj klub i popraviti situaciju. To veče je umesto nje muziku puštao DJ, a razočaranoj publici su rekli da je Senidi iznenada pozlilo i da ne može da se pojavi na bini", završio je sagovornik.

alt

Podsjetimo, Kurir je svojevremeno pisao da je Senidah dobijala prijetnje kada je odlučila da promijeni tim saradnika, među kojima su bili i Buba Corelli i Jala Brat, koji su bili povezani s takozvanom estradnom mafijom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...