OVO JE STRAŠNO: Procurio snimak premlaćivanja sina srbijanskog političara s Kosova (VIDEO)

Nenad Rašić izjavio je da je njegovog sina pretuklo više od 30 osoba gvozdenim šipkama i čekićem.

  • Regija

  • 23. Feb. 2021  23. Feb. 2021

  • 5

Kosovska policija uhapsila je sinoć osam osoba osumnjičenih da su pretukli osamnaestogodišnjeg sina srbijanskog političara s Kosova Nenada Rašića. Sad se pojavio i snimak prebijanja, piše Nova.rs.

U svemu što se dešavalo, kaže Rašić za N1, ima elemenata političke pozadine te dodaje da ne želi išta da prejudicira. Nenad Rašić je izjavio da je njegovog sina pretuklo više od 30 osoba gvozdenim šipkama i čekićem te da je zadobio teške povrede lica i glave, kao i da su mu polomljeni prednji zubi.

To se može vidjeti i na snimku.

“Moj je sin izašao iz škole s drugovima i sačekalo ga je između 30 i 50 njih, iz mogu ugla gledano, to su deca, a koji su bili naoružani čekićima, boksevima i noževima”, rekao je Rašić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...