„VIDIM DA PRATITE MOJ OPUS“: Okršaj na društvenim mrežama, sve je počelo kada je spomenut poznati Severinin kućni uradak…

Severina je svojim odgovorom izazvala lavinu reakcija na društvenim mrežama.

  • Estrada

  • 07. Mar. 2021  

  • 0

Splitska pjevačica Severina Kojić (48) odgovarala je pratiteljima na društvenim mrežama na komentare. 

Jedna pratiteljica je komentirala kako je Severina prije nekoliko godina namjerno pustila svoju intimnu snimku u javnost kako bi privukla pažnju. Brzo je stigao i odgovor s druge strane.

 24sata Foto: Instagram

Nakon toga su komentar pratiteljice, ali i Sevkin odgovor 'magično' nestali s Instagrama. Odmah se pokrenula rasprava o tome zašto se nešto piše pa briše i zašto ne stoji iza svojih riječi. 

- Očito je rekla nešto što nije smjela pa morala obrisati. Nema svoje 'ja' - ustanovili su pojedinci na društvenim mrežama. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...