KAKAV UŽAS, HTJELI DA SRUŠE ORAH PA SRUŠILI KUĆU: Porodica Jovanović unajmila firmu da isječe drvo, a kad su se vratili s njive, uslijedio je šok

Porodica Jovanović prodala je orah ispred porodične kuće i unajmila lokalnu firmu da ga isječe, a zatim otišli na njivu da se bave svojim poslom.

  • Šareni svijet

  • 21. Mar. 2021  21. Mar. 2021

  • 0

Srećom pa su imali posla, jer da su ostali da posmatraju obaranje drveta ko zna šta bi im se dogodilo. Kada su se vratili imali su šta i da vide. Umjesto isječenog stabla, zatekli su uništen dio kuće, traktor, automobil i frezu. A orah je ostao na mjestu.

“Drvo ostalo, a kuću srušili...šteta...evo ga Ferguson ostao slepljen”, komentariše Miloš Marinković, dok snima ogromnu štetu na imanju porodice Jovanović iz Selišta kod Trstenika u Srbiji.

Jovanovići su željeli da se riješe starog oraha čije grane su se nadvile nad njihovim domaćinstvom i predstavljao je potencijalnu opasnost. Za ovaj posao su unajmili ljude koji se bave sječom drva i trebalo je na bezbjedan način da uklone orah koji je veoma blizu kuće.

Međutim, dok su Jovanovići bili u svojoj njivi, izvođači radova su došli i pokušali da obore stablo. Kako je orah poprilično veliki, zasjekli su ga i vezali ga za traktor i za stub nadstrešnice kuće i pokušali na taj način da ga obore. Međutim, kako su povukli traktorom, orah se nije ni pomjerio, a stub nadstrešnice je popustio, objašnjava Marinković.

Dio krova je pao ispred kuće i uništio kombajn, a crijep je popadao i po automobilu na kome su razbijena stakla. Takođe, kola puna pšenica su zatrpana pod strehom, a prava sreća je da nije bilo ljudskih žrtava. Jovanovići i izvođači radova su se na kraju nagodili o isplati štete, zaključio je Marinković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...