PIŠI PROPALO: Turistička sezona u Hrvatskoj tek počinje, a pandemija je već ubila svaku nadu...

Ovog proljeća, iako se tako ranije najavljivalo, neće se održati ni akcija "Tjedan odmora vrijedan", koja je prolongirana za jesen zbog epidemiološke situacije, piše portal "Poslovni".

  • Ekonomija

  • 22. Mar. 2021  22. Mar. 2021

  • 1

Iako niko nije ozbiljno računao na turistički promet za Uskrs, koji ove godine i pada relativno rano, treći val pandemije koronavirusa koji se razmahao u Europi, potopio je i posljednje nade u dolazak stranih turista.

Postaje sve jasnije da će se hrvatski turizam u ovoj predsezoni očito osloniti gotovo isključivo na domaće goste, s tim da ni tu puno ne obećava trenutna epidemiološka situacija.

Tako se ovog proljeća, iako se to ranije najavljivalo, neće održati ni akcija "Tjedan odmora vrijedan", koja je prolongirana za jesen, a ni Cro-kartica se nije “ulovila” kako je planirano i očekivano.

Dio hotela, gruba je procjena njih od pet posto od njih ukupno oko 1.100 u Hrvatskoj, potrudit će se otvoriti, u Istri je to, recimo, desetak većih i nekoliko desetaka malih hotela, ali to bi uglavnom bilo sve.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...