LEČIĆ PORUČIO ŠTAJNFELD DA JE I ON SILOVAN: Pogledajte 15-minutni snimak u kojem se obraća javnosti... (VIDEO)

"Da li možete da poverujete da postoji i moja duša, i moja žena, u meni, i da i ona može biti silovana? Što se upravo i dešava", dodao je glumac.

  • Regija

  • 24. Mar. 2021  25. Mar. 2021

  • 0

Glumac Branislav Lečić obratio se javnosti 15-minutnom video-porukom povodom optužbi koleginice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 7. maja 2012. godine, prilikom pripreme predstave "Dnevna zapovest" u Beogradskom dramskom pozorištu pozorištu.

"I ja sam čovek. Imam i ja dušu. Silovanje nije samo telesno, već i duševno",  kazao je Branislav Lečić u video-poruci."Da li možete da poverujete da postoji i moja duša, i moja žena, u meni, i da i ona može biti silovana? Što se upravo i dešava", dodao je glumac. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...