DANIJELA ŠTAJNFELD ZAHVALILA KOLEGAMA: "Ako vjerujete jednoj ženi, ostale će progovoriti"

"Hvala ekipi ‘Sedam Strahova’", kaže Štajnfeld

  • Kultura

  • 21. Nov. 2021  21. Nov. 2021

  • 1

Glumica Danijela Štajnfeld zahvalila je kolegama i kolegicama koji su povukli svoje učešće na regionalnim Susretima pozorišta/kazališta u Brčkom kada su saznali da je član žirija Branislav Lečić.

Štajnfeld se kratko obratila svojim pratiocima ističući važnost poteza svojih kolega, prenosi Blic.

"Ako vjerujete jednoj ženi, ostale će progovoriti. Ako progovore, naš će svijet konačno biti na putu zacjeljenja od nasilja normalizovanog nad nama ženama od vjeke vjekova. Hvala ekipi ‘Sedam Strahova’. Tri ova čina učiniše vas lučonošama usred mračnog tunela naše svakodnevnice", napisala je glumica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...