BOGIĆ BOGIĆEVIĆ IZGLASAN ZA GRADONAČELNIKA SARAJEVA: Čeka se njegov pristanak

Data je pauza od sat vremena da Bogić Bogićević dođe na sjednicu Gradskog vijeća i izjasni se da li prihvata kandidaturu.

  • Vijesti

  • 26. Mar. 2021  26. Mar. 2021

  • 5

Vijećnici Gradskog vijeća Sarajevo izglasali su Bogića Bogićevića za novog gradonačelnika Sarajeva.

Sada je na Bogićeviću da odluči hoće li prihvatiti kandidaturu.

Data je pauza od sat vremena da Bogić Bogićević dođe na sjednicu Gradskog vijeća i izjasni se da li prihvata kandidaturu.

Podsjetimo da je on najprije bio kandidat "četvorke" za ovu funkciju, ali je odustao prekučer, nakon što se njegov izbor zakomplicirao, javlja Klix.ba.

Ipak, predstavnici "četvorke", odnosno sada "trojke" (s ozbirom na razlaz s NES-om) najavili su da ne odustaju od njegove kandidature te da će se insistirati na njegovom izboru.

Druge stranke, poput SDA, također su najavile da će ga podržati te su ga pozvale da se predomisli i ipak prihvati kandidaturu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...