„NISAM TO JA URADIO NEGO TVOJ TATA…“: Nastavlja se okršaj na društvenim mrežama, Dragan Mektić brutalno uzvraća Gorici Dodik

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić i kćerka člana Predsjedništva BiH i predsjednika SNSD-a Milorada Dodika Gorica nastavljaju okršaj na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 30. Mar. 2021  30. Mar. 2021

  • 0

Kao što smo već pisali, Dragan Mektić i Gorica Dodik verbalno su se sukobili nekoliko puta, a na sve napade Dodikove kćerke, bivši ministar sigirnosti BiH promptno je uzvratio.

Tako je bilo i ovaj put, kada je Gorici Dodik zasmetala Mektićeva popularnost u Sarajevu.

„Gospodine borče prve kategorije, uz dužno poštovanje svih boraca, kada već koristiš ovo kao argument i ako si bio komandant, kako kažeš, baš zanimljivo kako si postao najpoželjniji srpski političar u Sarajevu“, poručila je Gorica Dodik.

„Ali, nisam ja bio na američkim nosačima aviona i provjeravao njihovu borbenu gotovost prije bombardovanja Srbije, već tvoj tata“, uzvratio je Mektić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...