DJEČAKA MERCEDESOM POKOSIO POZNANIK: Vozio rolere s drugaricama, izletio na ulicu i stradao

Šesnaestogodišnji O. C. poginuo je sinoć oko 19 sati kod Mladenovca kada ga je na ulici pokosio Mercedes kojim je upravljao njegov poznanik N. P. (22).

  • Hronika

  • 02. Apr. 2021  02. Apr. 2021

  • 0

Tinejdžer se jučer po naselju Kovačevac kod Mladenovca vozio rolerima s dvije drugarice.

U jednom trenutku, one su ostale iza njega, a O. C. je izletio iz poprečne ulice na put na mjestu gdje nije pješački prelaz i u tom momentu na njega je naletio Mercedes.

Tinejdžer je od siline udarca odletio oko pet metara, a onda je udario glavom o asfalt.

Jedan od komšija koji je vidio nesreću i prvi pojurio ka povrijeđenom mladiću, kaže da mladić nije davao znake života, kao i da je na glavi imao povredu.

Ekipa Hitne pomoći ubrzo je stigla na lice mjesta, ali su ljekari samo mogli da konstatuju smrt tinejdžera.

Kako saznaje "Blic", vozač N. P. je u trenutku udesa išao na posao, a da situacija bude još gora, porodice poginulog tinejdžera i vozača se poznaju, piše "Blic".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...