PROBUDIO SE DIV IZ ŽIVINICA: Pogledajte novi double-double učinak Jusufa Nurkića, ali sve je bilo uzalud...

Portland Trail Blazersi upisali su peti uzastopni poraz te drugi u svega nekoliko dana protiv Memphis Grizzliesa uz još jedno odlično izdanje Jusufa Nurkića.

  • Sport

  • 26. Apr. 2021  26. Apr. 2021

  • 0

Ovaj put, meč je završen pobjedom gostujuće ekipe od 113:120. Grizzliesi su u jednom trenutku imali i +15, a Nurkić je vratio domaće na +3 u posljednoj minuti.

Očekivala se neizvjesna završnica, ali je Damian Lillard upropastio nekoliko napada Blazersa, dok su gosti bili smirene ruke i na kraju su upisali drugu pobjedu nad istim rivalom u svega nekoliko dana.

Nurkić je za 29 minuta ostvario double-double učinak. Meč je okončao sa 16 poena i 19 skokova. Međutim, prava je šteta što su Blazersi ponovo izgubili.

Inače, najefikasniji na meču sa 28 poena bio je gostujući košarkaš Jo Morant, dok se kod domaćih istaknuo SJ McCollum sa 27 poena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...