VELIKOM MAJSTORU U ČAST: Roma objavila sve golove Edina Džeke u evropskim takmičenjima, uživajte u majstorijama Dijamanta

Roma je na svojim profilima na društvenim mrežama objavila videosnimak sa svim golovima Edina Džeke u evropskim takmičenjima.

  • Sport

  • 28. Apr. 2021  28. Apr. 2021

  • 0

Bosanskohercegovački napadač Edin Džeko (35) jedan je od najznačajnijih igrača Rome i na Olimpicu pamte sve ono što je "Zmaj" uradio proteklih godina.

Postizao je brojne golove, a Roma se večeras sjetila njegovih majstorija u evopskim takmičenjima. Uostalom, postigao je nedavno pogodak koji je Romi donio prolaz protiv Ajaxa i polufinale Evropske lige.

Tresao je i mrežu Barcelone, Chelseaja, Villarreala, Liverpoola... Zabijao je na sve načine, lijevom i desnom, glavom, sa svih pozicija i u manje važnim i onim najvažnijim utakmicama rimskog kluba.

U Romi se nadaju da će povećati broj pogodaka u Evropi već u četvrtak u utakmici polufinala Evropske lige na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda. Da, zabijao je Džeko i Unitedu, na Old Traffordu...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...