ZGODNA ALBANSKA PJEVAČICA UZALUD SKRIVA VEZU: Rita Ora ljubi slavnog oskarovca, snimljeni su kako izlaze iz…

Oni u krugu bliskih prijatelja nisu skrivali da su zajedno i uskoro bi njihova veza mogla postati ozbiljna.

  • Show

  • 28. Apr. 2021  28. Apr. 2021

  • 0

Pjevačica Rita Ora objavila je prošle sedmice fotografiju s rediteljem Taikom Waititijem, zbog čega su fanovi pretpostavili da zajedno njeguju poslovan odnos.

alt

Međutim, "The Sun" piše da su pjevačica i reditelj bili skupa dok je ona u Sydneyju snimala "The Voice".

Oni u krugu bliskih prijatelja nisu skrivali da su zajedno i uskoro bi njihova veza mogla postati ozbiljna.

- Zbližili su se još početkom marta, ali nisu to razglasili na sva zvona. Međutim, svi njihovi prijatelji znaju za vezu. Stvarno se međusobno vole - rekao je neimenovani izvor.

Pjevačica je prošle sedmice objavila na društvenim mrežama niz fotografija na kojima opušteno pozira, a na jednoj od njih je i slavni reditelj Waititi.

Nedavno je par primijećen na izlazu iz privatnog aviona u društvu s Chrisom Hemsworthom, njegovom suprugom Elzom i Mattom Damonom u Sydneyju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...