SCENE HAOSA IZ FRANCUSKE OBILAZE SVIJET: Tim Nike Kovača u posljednjoj minuti izgubio šanse za titulu prvaka, a onda su nastali metež i opća tuča...

Lyon je kao gost pobijedio Monaco sa 3:2 i na taj način tim Nike Kovača ostavio bez borbe za titulu prvaka.

  • Sport

  • 03. Maj 2021  03. Maj 2021

  • 0

U sjajnoj utakmici gosti su s igračem manje došli do pobjede pogotkom 17-godišnjeg Ryana Cherkija u 89. minuti susreta.

Samo minutu ranije, Cherki je ušao u meč i na kraju je donio veliku pobjedu svom timu, koji se uključio u borbu za plasman u Ligu prvaka.

Nakon posljednjeg sudijskog zvižduka, nastao je pravi haos među igračima na terenu i došlo je čak do fizičkog sukoba.

Palo je tu teških riječi, blažih udaraca, a nakon tridesetak sekundi opšteg meteža, igrači su se smirili i osiguranje ih je ispratilo u svlačionice.

Na kraju su podijeljena još tri crvena kartona izvan terena. De Sciglio je kartoniran kod Lyona, a Geubbels i Pellegri kod Monaca.

Borba za titulu tri kola prije kraja vodit će se između Lillea i PSG-a. Lille je prvi sa 76 bodova, a PSG ima bod manje.

Monaco je treći sa 71 bodom, a Lyone je ovom pobjedom došao samo na bod zaostatka i do kraja ćemo gledati itekako uzbudljivo prvenstvo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...