NEVIĐENA BLAMAŽA: Uprava elitnog hotela izbacila na cestu supruga Caroline od Monaka...

Zimus ga je austrijski sud osudio na deset mjeseci zatvora, koje izdržava uslovno, i zabranu kročenja u zemlju na tri godine.

  • Show

  • 23. Mar. 2022  23. Mar. 2022

  • 1

Princ Ernest od Hannovera, još uvijek suprug Caroline od Monaka, i otac njene najmlađe kćerke Alexandre, ne uspijeva obuzdati svoju nasilnu narav. Posljednji incident u kojem je sudjelovao dogodio se prije nekoliko dana u luksuznom hotelu Palacio de los Duques Gran Meliá, u Madridu, gdje živi otkako je odlučio preseliti u Španiju, piše Lecturas.

Ernest od Hannovera izbačen je na ulicu nakon nasilne svađe sa zaposlenikom hotela. Kako izvještavaju španski portali, to nije bio prvi problem koji je Ernesto izazvao u objektu, pa su odgovorni odlučili zatražiti od njega da pokupi svoje stvari i napusti hotel.

Nakon protjerivanja, Ernesto se preselio u drugi hotel, također luksuzni i također u centru grada.

Ernesto od Hannovera nastanio se u Španijij kako bi bio bliže svom sinu Christianu, oženjenom Peruankom Alessandrom de Osmom, s kojom ima dvoje djece. Prije nekoliko mjeseci časopis Hola otkrio je njegovu vezu s Claudijom Stilianopoulos, kćerkom pokojne Pitite Ridruejo. Ernest voli Španiju, posebno luda ljeta u Ibizi u kojima uživa. Međutim, Ernest od Hannovera proveo je dio prošlog ljeta u klinici za detoksikaciju, s obzirom na njegovu ovisnost o alkoholu.

Historija Ernesta od Hannovera kao protagonista raznih svađa je opsežna. Zimus ga je austrijski sud osudio na deset mjeseci zatvora, koje izdržava uslovno, i zabranu kročenja u zemlju na tri godine. Princ je osuđen zbog nekoliko svađa u kojima je bio u "stanju pijanstva".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...