SLAVNI GLUMAC TEŠKO POVRIJEĐEN: Robert De Niro završio u bolnici, sve se dogodilo za vrijeme snimanja filma...

De Niro tumači ulogu moćnog rančera Williama Halea čijoj se volji niko ne usudi usprotiviti dok Leonardo DiCaprio glumi njegovog nećaka.

  • Show

  • 16. Maj 2021  16. Maj 2021

  • 0

Iako je iza njih devet filmova od kojih neki slove za najbolje od najboljeg u sedmoj umjetnosti, posljednji projekt Martina Scorsesea zlosretan je za njegovog prijatelja i omiljenog suradnika, Roberta De Nira (77).

Holivudski glumac ozlijedio je nogu u Oklahomi gdje Scorsese snima visokobudžetni film "Ubice cvjetnog mjeseca” i odmah požurio u New York na detaljni pregled, piše Page Six.

Nije otkrio o čemu se radi, no srećom je odradio svoje scene i snimanje se zbog njega neće morati odgađati. 

"Ionako je trebao otputovati za New York na dvije sedmice, neće biti odgode", potvrdio je glumčev glasnogovornik.

Scorsese je odlučio snimiti film o stvarnom događaju s početka 20-ih godina prošlog stoljeća, jednom od najružnijih poglavlja novije američke povijesti. Tih godina je na indijanskoj zemlji otkrivena nafta. Bio je to povod za brutalna ubistva pripadnika plemena Dheguha (Osage) Indijanaca koji su zahvaljujući crnom zlatu postali jedno od najbogatijih američkih plemena i jedna od najbogatijih zajednica na svijetu.

De Niro tumači ulogu moćnog rančera Williama Halea čijoj se volji niko ne usudi usprotiviti dok Leonardo DiCaprio glumi njegovog nećaka. Koliko je poznato, holivudska legenda ozlijedila se izvan seta. Svi se nadaju da se ne radi o težem zdravstvenom problemu i da će se brzo oporaviti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...