BEZ KONKURENCIJE: Ovo su najljepše plavuše svih vremena (FOTO)

Najistaknutija među njima sigurno je Marilyn Monroe, koja redovno ima svoje mjesto na listama najljepših plavuša svih vremena.

  • Žena

  • 21. Maj 2021  21. Maj 2021

  • 0

Još od zlatnog doba Hollywooda upečatljiva i seksi plava boja kose bila je i još je zaštitni znak mnogih slavnih dama. Najistaknutija među njima sigurno je Marilyn Monroe, koja redovno ima svoje mjesto na listama najljepših plavuša svih vremena.

Platinasta zavodnica i danas većini prva pada na pamet kada se priča o plavoj kosi. Međutim, ona je samo jedna od mnogih slavnih dama koje sjajno nose tu boju. 

Brojna poznata lica barem nakratko odlučuju zaviriti u taj svijet i provjeriti je li istinita tvrdnja da se plavuše bolje zabavljaju.

U svakom slučaju, plava boja kose jako je popularna u svijetu slavnih dama, piše Zadovoljna.hr.

U našoj galeriji možete pogledati plavuše iz svijeta slavnih koje vam možda budu poticaj da i same postanete jedna od njih.

Najljepše plavuše svih vremena - 3Anita Ekberg (Foto: Profimedia)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...