MEDOJEVIĆ TRAŽI SASLUŠANJE KRIVOKAPIĆA: "U bliskim je rodbinskim i prijateljskim vezama s glavnim operativcem šverca cigareta klana iz Granda"

Medojević navodi da je u januaru u Crnoj Gori kroz legalne tokove prodato samo 27,4 tone cigareta.

  • Regija

  • 25. Maj 2021  25. Maj 2021

  • 0

Jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević podnio je predsjedniku Odbora za bezbjednost i odbranu Skupštine Crne Gore inicijativu za kontrolno saslušanje premijera, direktora Uprave policije i šefa ANB-a povodom ponovnog pokretanja šverca cigareta, koju je podnio predsjednik Pokreta za promjene.

Medojević navodi da je u januaru u Crnoj Gori kroz legalne tokove prodato samo 27,4 tone cigareta, piše "Antena M".

“Ako se zna da je prosječna potrošnja cigareta od 100 do 110 tona, čak i student prve godine ekonomskog fakulteta može lako izračunati da je na ulicama prodato čak 75 do 85 tona cigareta i da je državni budžet oštećen za 7,5 do 8,5 miliona eura za samo jedan mjesec”, naveo je Medojević.

On kaže da je prošle sedmice nastavljen šverc cigareta preko Luke Bar, dominantno preko Albanije i Kosova.

Medojević tvrdi da je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić u bliskim i rodbinskim i prijateljskim vezama s glavnim operativcem šverca cigareta klana iz Granda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...