ŠTA ĆE BITI S REPREZENTATIVCEM BOSNE I HERCEGOVINE: Budućnost "Zmaja" u Italiji mogla bi ovisiti o dolasku Hrvata…

Konačan odgovor očekuje se najkasnije za desetak dana.

  • Sport

  • 26. Maj 2021  26. Maj 2021

  • 0

Bosanskohercegovački reprezentativac Amer Gojak otišao je u Torino na posudbu sa pravom otkupa. Torino je imao uvjet da će ga automatski otkupiti od Dinama ako odigra 10 utakmica u sezoni po najmanje 45 minuta, ali može ga otkupiti i ako se to ne dogodi.

Torino je na samom kraju prvenstva izborio opstanak u Seriji A, trener Davide Nicola, koji Ameru Gojaku nije davao previše prilika, odlazi i italijanski klub bi ipak želio otkupiti Gojaka od Dinama. No, sad to više ne ide automatski, jer Gojak nije odigrao spomenuti broj minuta pa sad više ne ovisi sve o Torinu.

Čeka se, prije svega, novi trener, navodno će to biti Ivan Jurić, koji će reći kakvi su njegovi planovi s Gojakom. Sad i Dinamo, a i sam igrač, imaju pravo diktirati uvjete tog posla, reći žele li dogovor s Torinom ili će potražiti neke druge opcije.

Konačan odgovor očekuje se najkasnije za desetak dana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...