ŠTA SE DOGAĐALO U VISOKOM: Semir Osmanagić o nepoznatim detaljima posjeta Novaka Đokovića... (VIDEO)

U jeku pandemije koronavirusa istraživač Semir Osmanagić i njegova ekipa u Visokom su ugostili tenisera Novaka Đokovića.

  • Društvo

  • 26. Jun. 2021  26. Jun. 2021

  • 0

-U prošloj godini, kada je turizam u svijetu pao za 80 posto u Visokom smo imali rekordnu godinu i 70 posto više posjetilaca, kazao je Semir Osmanagić gostujući u emisiji “Konačno petak”.

Osmanagić je istaknuo, da su Đokovićeve tri posjete dolini "piramida" u Visokom u posljednjih godinu dana, izazvale veliku reakciju svjetskih medija.

“On voli stvari kao što su nutricionizam, drevnu historiju, meditaciju, duhovnost. Kada bi svi drugi odustali Đoković vjeruje u sebe i zato pravi zaokrete. To je ono što mnogima nedostaje”, kazao je Osmanagić.

Prema njegovim riječima, 30 vodiča kroz tunele nije oboljelo od koronavirusa, a Visokom je neophodno malo više turističke infrastrukture.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...