"SARAJEVO IZ PARIZA RADI ŠTA HOĆE…": Bivši Dodikov glasnogovornik Rajko Vasić na rubu živaca nakon govora Bisere Turković

Bivši glasnogovornik SNSD-a Rajko Vasić burno je reagirao nakon govora Bisere Turković.

  • Društvo

  • 30. Jun. 2021  30. Jun. 2021

  • 5

Vasić je serijom objava na Twitteru izrazio nezadovoljstvo nastupom ministrice vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Bisere Turković.

"Čudite se Biseri. Razmatrate s nivoa normalne države. Sarajevo iz Pariza radi šta hoće i ima podršku Amamba. Ne razumijete situaciju u Republici Srpskoj. BiH je logor za Republiku Srpsku. A upravnik logora radi ono što želi“, poručio je Vasić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...