TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BiH: Automobil završio u koritu rijeke, povrijeđene dvije osobe...

Nesreća se dogodila na regionalnom putu Priboj – Snježnica, tačnije na mostu koji vodi u mjesto Sniježnica na području općine Teočak.

  • Hronika

  • 17. Jul. 2021  17. Jul. 2021

  • 0

Vozač automobila, danas oko 16.20 sati, probio je zaštitnu ogradu na mostu, a automobil je završio na krovu u koritu rijeke Janje.

U Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova potvrdili su da su dvije osobe povrijeđene.

Nesreća se dogodila na regionalnom putu Priboj – Snježnica, tačnije na mostu koji vodi u mjesto Sniježnica na području općine Teočak.

"Dvije povrijeđene osobe osobe prevezene su na Univerzitetski-klinički centar Tuzla. Nemamo informacije o stepenu njihovih povreda", rečeno je u Operativnom centru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...