POZNAT IDENTITET MUŠKARCA IZ SRBIJE KOJEG JE UHAPSILA SARAJEVSKA POLICIJA: Riječ je o sinu legendarnog pjevača…

Kako saznajemo, sa Rašidom je uhapšena i njegova djevojka koje je učestovala s njim u nelegalnim radnjama.

  • Hronika

  • 17. Jul. 2021  

  • 1

Pripadnici policije Kantona Sarajevo uhapsili su jučer, na osnovu potrage, R. S. iz Loznice, a riječ je o najstarijem sinu Sinana Sakića, Rašidu Sakiću, koji je ovog puta osumnjičen za razbojništvo.

„On je uhapšen jučer, te je u popodnevnim satima predat u nadležnost policijskih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske“, saopćeno je iz kantonalnog MUP-a, piše Srpskainfo.

Kako saznajemo, sa Rašidom je uhapšena i njegova djevojka koje je učestovala s njim u nelegalnim radnjama.

Podsjetimo, Rašid Sakić je pjevačev najstariji sin iz prvog braka, a njegovo ime često se nalazilo na stupcima crne hronike zbog sukoba sa zakonom. U podužem dosijeu, Sakić ima upisano i ubistvo zbog kog je proveo u zatvoru 12 godina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...