DEBAKL TURSKOG VELIKANA U LIGI PRVAKA: Pogledajte kako je Galatasaray ponižen na gostovanju kod PSV-a

Odigrane su prve utakmice drugog pretkola Lige prvaka, a u centru pažnje bio je meč PSV - Galatasaray.

  • Sport

  • 22. Jul. 2021  22. Jul. 2021

  • 0

Nogometaši PSV-a pregazili su pred svojim navijačima Galatasaray sa 5:1 te je već jasno ko ide u narednu rundu Lige prvaka.

Domaći su sjajno otvorili utakmicu i poveli već u drugoj minuti, kada je Zahavi pogodio za 1:0.

PSV je prednost udvostručio u 35. minuti, a ponovo je Zahavi matirao golmana Galate za 2:0.

Ipak, turski klub je sedam minuta kasnije preko Kilinca smanjio na 2:1 i činilo se da se vraćaju u utakmicu, ali su u nastavku, na njihovu žalost, doživjeli pravi debakl.

PSV do trećeg gola stiže u 52. minuti. Domaći tim odigrao je fantastičnu akciju, a na kraju je pogodak za 3:1 postigao Mario Gotze.

U samom finišu meča vidjeli smo još dva gola u mreži Galate. Prvo je Zahavi uspio da upotpuni hat-trick kada je u 84. minuti zabio pogodak za 4:1, a onda je Gotze u 89. minuti postigao pogodak za 5:1, što je bio i konačan rezultat ove utakmice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...