OGLASILA SE I AMERIČKA AMBASADA U BiH: „Neizmjerno smo ponosni na…“

Čestitke na historijski uspjeh stižu sa svih strana.

  • Društvo

  • 25. Jul. 2021  

  • 0

Povodom ulaska bh. teakwondo borca Nedžada Husića u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju oglasila se i Američka ambasada u BiH.

„Neizmjerno smo ponosni na nevjerovatan uspjeh koji je Nedžad Husić postigao na Olimpijskim igrama u  Tokiju 2020. godine. Naš kolega Haris Husić i njegov sin Nedžad dio su olimpijskog tima BiH. Kvalifikujući se za polufinale, Nedžad je na Olimpijskim igrama postigao najbolji rezultat u historiji“, poručili su iz Američke ambasade u BiH.

Podsjetimo, bh. taekwondoista Nedžad Husić plasirao se u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju u kategoriji do 68 kilogarama. U četvrtfinalu savladao je Egipćanina Mahmouda Abdulrahamana 8:7.

Husić je prethodno u osmini finala superiornom pobjedom savladao domaćeg predstavnika Ricardo Suzuki, rezultatom 22-2 na point gap.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...