ABAZOVIĆ NE KRIJE ODUŠEVLJENJE: "Crna Gora pod opsadom turista, u Budvi i Ulcinju mjesta više nema..."

"Na graničnim prelazima, primorskim saobraćajnicama, pojedinim tunelima i raskrsnicama nalaze se nepregledne kolone vozila", kaže Abazović.

  • Regija

  • 25. Jul. 2021  26. Jul. 2021

  • 0

Abazović: "Crna Gora pod opsadom turista, mnogi su se podsmijavali našim procjenama"

Crna Gora je juče i danas pod totalnom opsadom posjetilaca koji stižu sa svih strana. Na graničnim prelazima, primorskim saobraćajnicama, pojedinim tunelima i raskrsnicama nalaze se nepregledne kolone vozila, a aerodromi bilježe rekordne brojke, objavio je na Twitter-u potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, piše portal CDM.me.

U pojedinim gradovima, poput Budve i Ulcinja, kaže da već nedostaje smještajnih kapaciteta.

“Ovo je, da se ponovo oslonim na intuiciju, “ništa” u odnosu na ono što nas čeka od 1. avgusta, kada započnu godišnji odmori u većini država regiona, ali i u nekim nešto daljim destinacijama. Mnogi su se podsmijavali našim procjenama da će 2021. godina turistički biti slična sezoni 2019. godine, tvrdeći da ne možemo prebaciti 40 ili 50 odsto rekordne 2019. godine”, navodi Abazović.

Međutim, ističe da su takvi glasovi ubrzo utihninuli, a sada je pitanje samo – koliko će ovo da traje.

“Ukoliko izdržimo tempo, siguran sam – zaboraviće se 2019. godina! Zato pozivam i molim sve, da se vakcinišemo i da poštujemo mjere! Ako sačuvamo zdravlje – uspjeh je garantovan! Može Crna Gora. Dobrodošli na more slobode”, napisao je Abazović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...