HOROR U HRVATSKOJ: Fotografisao djecu na plaži pa ga policija uhapsila

On je poslije kriminalističke istrage odeveden u pritvorsku jedinicu.

  • Hronika

  • 29. Jul. 2021  30. Jul. 2021

  • 0

Ruski turista uhapšen je u Rovinju nakon dojave da je na plaži fotografisao nagu djecu, a policija je kod njega pronašla fotografije inkriminišućeg sadržaja, javlja Srna.

Od ruskog državljanina su oduzeta tri mobilna telegona, kamera, pametni sat, USB stik i kartica, a pretragom su pronađene fotografije inkriminišućeg sadržaja.

Iz istarske policije su naveli da je priveden Rus (44) zbog sumnje da je počinio krivično djelo iskorištavanja djece za pornografiju.

Policija je postupala po dojavi i zatekla muškarca koji je u turističkom kampu fotografisao nagu djecu, prenose hrvatski mediji.

On je poslije kriminalističke istrage odeveden u pritvorsku jedinicu istarske Policijske uprave.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...