IDEALNO ZA LJETO: Frizura laka za održavanje, pristaje svakom obliku lica (FOTO)

Jednom kad se odlučite za svoju savršenu verziju boba, vrijeme je da razmislite gdje ćete biti njegov razdjeljak.

  • Žena

  • 31. Jul. 2021  31. Jul. 2021

  • 0

Posljednjih nekoliko sezona u znaku je boba, a zahvaljujući njegovim različitim i brojnim verzijama, ova chic frizura nikako nam ne može dosaditi. Francuski bob, bob dužine do ključne kosti, tzv. boy band bob, blunt bob, asimetričan... Izbora je toliko, a sve što trebate je posavjetovati se s frizerom kako biste pronašli onaj idealan za sebe.

Jednom kad se odlučite za svoju savršenu verziju boba, vrijeme je da razmislite gdje ćete biti njegov razdjeljak.

Na prvu, često i ne razmišljamo o ovome, ali razdjeljak utječe na to kako će bob pristajati našem licu. Generacija Z nedavno je "zafrkavala" milenijalce zbog njihove ljubavi prema razdjeljku na stranu, opisujući takav odabir zastarjelim, no čini se kako on ima mnogo prednosti, piše diva.vecernji.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...