NAJSLAVNIJE ŠIŠKE JE IMALA BRIGITTE BARDOT: A kakve pristaju tvom obliku lica? (FOTO)

Šiške nisu za svakoga i ne stoje jednako dobro svima.

  • Žena

  • 24. Avg. 2021  24. Avg. 2021

  • 0

Pretpostavka je da se skoro svaka žena zapitala "trebam li odrezati šiške?", možda potaknuta nekom promjenom u životu, ili prekidom veze.

Međutim, šiške nisu za svakoga i ne stoje jednako dobro svima.

Kad razmišljašte o osvježenju u vidu šiški, oblik lica važan je faktor koji trebate uzeti u obzir.

Šiške za okrugli oblik lica: Michelle Williams

Postoje dvije vrste šiški koje dobro pristaju okruglom obliku lica. Prvi je način prebaciti šiške na jednu stranu. Na taj način šiške više otkrivaju čelo i čine da lice izgleda manje okruglo. Drugi izbor su ravne teksturirane šiške koje licu daju dimenziju, odajući manje okrugao oblik.

Šiške za duguljasti oblik lica: Sandra OH

 Duguljastom obliku lica odlično pristaju potpuno ravno padajuće šiške i šiške s tupim teksturama. Ravne šiške pomažu proširiti izgled dugog lica i naglasiti oči. Druga mogućnost su šiške sa strane koje prekrivaju čelo. Ova dužina doseže jagodičnu kost, proširujući lice.

Šiške za ovalni oblik lica: Taylor Swift

Ovalno lice idealan je oblik za šiške jer može izvući niz stilova, ovisno o teksturi, liniji kose i osobnosti pojedinca. Za početak, kaže da tupe ravne šiške dodatno naglašavaju oči . Teksturirane ravne šiške također pojačavaju oči, a istovremeno omekšavaju lice. Kada je riječ o šiškama sa strane, većina duljina će odgovarati. Ipak, ako tražiš malo oštriji izgled, isprobaj kratke šiške s teksturom. Šiške Brigitte Bardot - duže i deblje, ali ne previše guste - sa srednjim dijelom koji pokazuje malo čela mogu biti savršene za ovalni oblik.

Šiške za četvrtasti oblik lica: Rihanna

Kad je riječ o četvrtastim oblicima lica, duge zavjesa šiške odvlače pogled od čeljusti i omekšavaju izgled. Potpuno ravne šiške izazov su za četvrtasti oblik, ali dodavanje teksture s dužim pramenovima sa strane uokviruje lice. Sada kada znaš koji tip najbolje odgovara tvom obliku lica, možda se lakše odlučiš na dugo željenu promjenu, navodi 24sata.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...