FUDBALERI VELEŽA OTPUTOVALI U ŠVEDSKU: Pogledajte detalje sa mostarskog aerodroma (FOTO)

Trener mostarskog tima Feđa Dudić govorio je biranim riječima o narednom protivniku, ali kako kaže, pristup igrača će biti ključan u ovom susretu.

  • Sport

  • 04. Avg. 2021  04. Avg. 2021

  • 0

Fudbaleri i stručni štab mostarskog Veleža otputovali su u švedski Boras, gdje ih sutra očekuje prvi susret trećeg kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

"Rođeni" će za protivnika u Borasu imati domaću ekipu Elfsborga, koja je u drugom pretkolu deklasirala moldavski Milsami ukupnim rezultatom 9:0.

Trener mostarskog tima Feđa Dudić govorio je biranim riječima o narednom protivniku, ali kako kaže, pristup igrača će biti ključan u ovom susretu.

“Radi se o vrlo kvalitetnoj ekipi, čak odličnoj. Vidjet ćete, zaista su timski na visokom nivou, spremni su fizički i taktički jako dobro stoje. Imaju neke šablone i tačno rade po tim stvarima. Napravili smo dobar skauting i probat ćemo otkloniti probleme koji će nam se dešavati, a iskoristiti njihove mane, a normalno da ih imaju. Pristup će biti glavni. Kad si pravi, izbaciš AEK, a kad nisi, dođe ti Rudar i pobijedi te zasluženo”, rekao je trener "Rođenih" Feđa Dudić.

Odlazak nogometaša Veleža u Švedsku  Mostarski "Rođeni" sutra večer igraju prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za...

Objavljuje Mostar Airport Ltd.Srijeda, 4. kolovoza 2021.

Susret između Elfsborga i Veleža igra se sutra sa početkom od 18.45 sati na Boras areni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...