ŠOK I NEVJERICA: Katalonski gigant zvanično potvrdio - Lionel Messi napušta Barcelonu!

Barcelona je objavila kako Lionel Messi napušta klub, jer neće biti potpisan novi ugovor s njim.

  • Sport

  • 05. Avg. 2021  06. Avg. 2021

  • 1

Unatoč postizanju dogovora između FC Barcelona i Lionela Messija i jasne namjere obje strane da danas potpišu novi ugovor, to se ne može dogoditi zbog financijskih i strukturnih prepreka (propisi španjolske lige)", navodi se na sajtu Barcelone.

"Kao rezultat ove situacije, Messi neće ostati u Barceloni. Obje strane duboko žale što se želje igrača i kluba u konačnici neće ispuniti. FC Barcelona od srca izražava zahvalnost igraču na doprinosu povećanju kluba i želi mu sve najbolje u budućnosti u osobnom i profesionalnom životu", naveli su Katalonci.

Argentinac je ponikao u Barceloni. Prošao je čuvenu La Masiju, a za prvi tim je zaigrao još 2004. godine. S Kataloncima je osvojio sve moguće trofeje, te je po mnogima najveći igrač svih vremena.

Sada sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu zanima gdje će čarobnjak iz Rosarija nastaviti karijeru, a kao prvi favorit nameću se Manchester City i PSG.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...